… Rólam …

Maruszky Judit vagyok, újszülött fotós és kismama fotós.

Újszülött fotózással és kismama fotózással foglalkozom Budapesten és néha szülővárosomban, Mohácson. Örök álmodozó, maximalista, munkamániás, szerethető igaz barát és feleség. Nem fényképezek az óta, amióta az eszemet tudom,..nem! Mindössze néhány éve kezdődött ez a szerelem. Aztán nem tudtam leállni, nem is akartam.

Amikor előveszem a gyerekkori képeimet, mindig annyira boldog vagyok, hogy a szüleimnek fontos volt, hogy megörökítsék ezeket a pillanatokat.

Szeretném, ha mindenki ezt elmondhatná magáról. Ezért is lettem újszülött-baba fényképész, mert tudom, hogy ezek megismételhetetlen pillanatok. Szeretném megörökíteni a Ti pillanataitokat is!

A fotózás nálam abszolút szerelem. Fényképeztem párokat, keresztelőket, esküvőt, de nagyon gyorsan rájöttem, hogy nekem igazán az újszülött és baba fényképezés az, amitől nap, mint nap boldog vagyok. Egyszerűen csoda dolog az, hogy a szülők megbíznak bennem, elhozzák még néhány napos kisbabájukat a műterembe, rám bízzák őt, hagyják, hogy megfogjam, pózokba helyezzem a kis mindenüket.

Imádom közben a szülőket is figyelni, ahogy ellágyulva, szeretettől sugárzó szemekkel, fáradtan ülnek és figyelik az eseményeket, és tudom, hogy ez nekik is örök élmény lesz! Remélem nemsokára ezt az élményt Veled is megoszthatom.

Köszönöm, hogy itt Vagy!

Kapcsolat

Judit Maruszky

Kismama és újszülött fotós

Cím: 1039 Budapest, Bocskai utca 18.

Telefonszám: 06 20 998 0626

error: Copyright Judit Maruszky Photography!