Kismama fotózás

Egy nő életében a legszebb időszak a várandósság, ami izgalmas, várakozással teli. A kismamák elképesztően gyönyörűek, ragyognak a boldogságtól. Őszintén elmondhatom, hogy nekem a kedvencem. Szeretem megörökíteni ezt a csodás állapotot, az anyaságra készülő varázslatos nőt. A kismama fotózás a 28-34. hét közötti időszakban optimális. Fontos, hogy a pocak már jól látszódjon, de a kismama még jól érezze magát.
Sok szép ruha és egyéb kellék található a stúdióban, de örömmel veszem, ha a kismamák valami egyedi ruhadarabot vagy kiegészítőt is hoznak magukkal.

Kismama fotózás csomagok

Két csomag közül tudtok választani.

Klasszikus kismama fotózás csomag

Ha a Klasszikus csomagot választod, akkor a fotózást követő három héten belül 10 db retusált képet adok át (ezen felül fekete- fehérben is megkapjátok azokat a képeket amik jól mutatnak fekete-fehérben is ) , amit online tudtok majd letölteni.

Exkluzív kismama fotózás csomag

A csomag 15 db színes retusált képet tartalmaz (ezen felül fekete-fekete fehérben is megkapjátok azokat a képeket amik jól mutatnak fekete-fehérben is ) egy logózott bőr pendrive-on, egy nagyon szép kis díszdobozban, ha lehetőségünk van, akkor személyes találkozó keretében.

Bejelentkezés a kismama fotózás előtt minimum 6-8 héttel ajánlott, így biztosan megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb időpontot.

Újszülött fotózás

Ők igazán különlegesek számomra. Olyan aprócskák, törékenyek, imádom hallgatni a szuszogásukat, órákig elnézegetném picinyke kezecskéiket, apró szempilláikat. Minden egyes alkalommal nagyon készülök, hogy Nektek, kedves szülőknek nagy örömet szerezzek a képeimmel. Az újszülött fotózás a baba 4-10 napos kora között a legideálisabb, ezt nagyon fontos tudni, és időben, még a várandósság alatt bejelentkezni. A fotózás 3-4 óra is lehet, hisz minden baba más és más, ezért olyan ritmusban haladunk a fotózással, ami számára a legmegfelelőbb.

A legfontosabb minden esetben a baba biztonsága. Babafotózáskor kizárólag olyan pózokat és beállításokat alkalmazok, amik 100%-ban kényelmesek és biztonságosak a babátoknak. Nagyon szeretem a természetes beállításokat, amikben a baba jól érzi magát. A fotózás során a műtermemben található kellékeket használom. Rengeteg, különleges, igazán egyedi, és gyönyörű kiegészítőm van, amiket az évek során gondoskodó szeretettel gyűjtögettem össze. A fotózás során nem csak a babáról, hanem nagyobb testvérről és közös családi képek is készülhetnek. Minden esetben előre egyeztetek a szülőkkel.

Klasszikus újszülött fotózás csomag

A fotózást követő három héten belül 20 db retusált képet adok át (ezen felül fekete- fehérben is megkapjátok azokat a képeket amik jól mutatnak fekete-fehérben is ) logózott bőr pendrive-on, egy nagyon szép kis díszdobozban, ha lehetőségünk van, akkor személyes találkozó keretében.

Újszülött fotózás esetén a bejelentkezés még a várandósság alatt javasolt, így biztosan megtaláljuk a Neked legmegfelelőbb időpontot. A foglalásnál a baba születésének várható időpontját írom be. Ha megérkezett a pici, jelentkezzetek nálam. Akkor minden tudnivalót kiküldök Nektek, így felkészülten érkezhettek a fotózásra.

A fotózás a stúdiómban (Budapest III. kerület, Csillaghegy – Térkép) történik, hiszen ott minden megtalálható, amire szükségünk lehet.

Családi és gyermek fotózás

Ahogy a gyerekek cseperednek a szülők szeretnének visszajönni hozzám. Legyen az egy hat hónapos sorozat, egy egyéves szülinap, vagy egy nyaranként ismétlődő családi fotózás. Amennyire imádom a beállított kismama fotókat, úgy itt az abszolút felszabadultság, játék, móka jellemzi a fotózást. Szeretem ha a gyerekek élvezik az együtt töltött időt, és nem feladat a fotózás nekik. Szeretem a gyönyörű fényeket, a csodás mezőket, erdőket, a vízpartot. A kacagó gyerekek hangját, az összebújó testvéreket, szerelmesen összenéző szülőket. Ha Ti is így látjátok magatokat, és szeretnétek egy szép családi sorozatot akkor jó helyen jártok.
További információkért, keress bátran.

Családi és gyermek fotózás csomagok

Két csomag közül tudtok választani.

Klasszikus Családi és gyermek fotózás csomag

A fotózást követő három héten belül 40 db retusált képet adok át (ezen felül fekete-fehérben is megkapjátok azokat a képeket amik jól mutatnak fekete-fehérben is ) egy logózott bőr pendrive-on, egy nagyon szép kis díszdobozban, ha lehetőségünk van, akkor személyes találkozó keretében.

Mini Családi és gyermek fotózás csomag

A kisebb csomag 20 db színes retusált képet tartalmaz (ezen felül fekete-fehérben is megkapjátok azokat a képeket amik jól mutatnak fekete-fehérben is) és a képeket online küldöm át.

Fotóstúdió

A stúdióm kialakítása kismamák, babás anyukák számára is otthonos, meghitt. Ez az a hely, amire évek óta vágytam, amiért dolgoztam, és most néhány hónapja már az enyém, és a Tiétek. A stúdió egy 100 éves kis családi ház, amihez egy kedves kert tartozik. Minden adott egy csodálatos sorozathoz. Jó idő esetén, nem csak a stúdióban, hanem a kertben is tudunk képeket készíteni, vagy ha kedvünk támad, csak lesétálunk a Duna-partra, és ott fejezzük be a fotózást.

A „második otthonom” Budapesten a III. kerületben a Római parttól pár száz méterre található.

További információ

Ha még nem láttad, a Galériák oldalon megtekintheted a legutóbbi újszülött fotózás vagy kismama fotózás során készült képeket.

További információkért és ha az újszülött fotózás árak és kismama fotózás árak után érdeklődnél, az alábbi elérhetőségek valamelyikén érhetsz el!

Adatkezelési tájékoztatónkat itt olvashatod.

Kapcsolat

Judit Maruszky

Kismama és újszülött fotós

Cím: 1039 Budapest, Bocskai utca 18.

Telefonszám: 06 20 998 0626

… nagyon várlak …

Köszönöm

Judit

error: Copyright Judit Maruszky Photography!